We merken dat er door het coronavirus veel vragen leven. Daarom zetten wij een aantal juridische vragen en antwoorden op een rij voor consumenten én ondernemers.

Bezoek onze speciale pagina over het coronavirus
naar DAS.nl

Landelijk mediatornetwerk

Gratis intake mét goed advies

KIES-coaches voor de kinderen

Alle zaken waar je aan moet denken in jullie situatie. Voor jezelf en jullie omgeving.

Wat betekent scheiden voor jullie?

Jij en je partner gaan uit elkaar. Maar wat betekent dit voor jullie omgeving? Denk aan kinderen, een onderneming of als jullie op latere leeftijd willen scheiden. Wij hebben het voor jullie op een rij gezet.

Scheiden met kinderen 

Scheiden met kinderen

Als jij en je partner uit elkaar gaan en jullie kinderen hebben, verandert er ook veel voor hen. Of ze nu klein zijn of al ouder, je wil het altijd zo goed mogelijk voor ze regelen. Met de juiste begeleiding zorgen jullie ervoor dat ook hun wensen worden meegenomen.

Alles over kinderen

Scheiden met een onderneming 

Met een onderneming

De gevolgen van een scheiding zijn groter wanneer jullie samen een onderneming hebben of één van beide ondernemer is. Dat betekent zowel privé als zakelijk uit elkaar. Met name op financieel gebied kan er veel veranderen. Wat precies, leggen we graag uit.

Een eigen onderneming

Scheiden op latere leeftijd 

Op latere leeftijd

Als jij en je partner op latere leeftijd uit elkaar gaan, dan speelt de toekomstige inkomen belangrijke rol bij het regelen van de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek, pensioen en de (klein)kinderen. Waar jullie meer aan kunnen denken, hebben wij op een rij gezet.

Alles over latere leeftijd

Maak een gratis kennismakingsafspraak

Maak een gratis kennismakings­afspraak

Maak direct een kennismakingsafspraak met een mediator. Samen nemen jullie je scheiding door en plannen een afspraak in. Gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak
>