naar DAS.nl

Kies jullie mediator en plan een gratis kennismaking

Bij Flexx van DAS vind je met je postcode of plaatsnaam snel een mediator bij jullie in buurt. Vergelijk en kies uit onze mediators op basis van jaren werkervaring, klantbeoordelingen en persoonlijke informatie.

Iemand gevonden die bij jullie past? Maak dan gratis een vrijblijvende afspraak met de mediator. Tijdens de eerste kennismaking horen jij en je partner meer over zijn of haar persoonlijke werkwijze. Dat kan ook 's avonds als dat jullie beter uitkomt.

Afstand:
Online scheiden
Er zijn geen mediators bij jou gevonden. Pas de afstand aan om het zoekgebied te vergroten.

Even geduld a.u.b... Om technische redenen kan het soms wat langer duren voordat de resultaten zichtbaar zijn. Het duurt maximaal 60 seconden. Wij werken er hard aan om het probleem op te lossen. 

Scheidingshulp van Flexx
Landelijke dekking, groot mediatornetwerk

Landelijke dekking, groot mediatornetwerk
Bij Flexx van DAS is er altijd een ervaren mediator bij jullie in de buurt. Als je wil, komt jullie mediator ook bij jullie langs. Dat kan zelfs ‘s avonds.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Vaste prijzen, dus geen verrassingen achteraf
Je betaalt alleen wat je nodig hebt, voor een eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En heb je bij ons geen verrassingen achteraf.

Kies alleen wat jullie nodig hebben

Kies alleen wat jullie nodig hebben
Je bespreekt alleen wat jullie nodig hebben. Jullie mediator kan jullie hierover adviseren. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor wat jullie nodig hebben.