Scheidingshulp van Flexx van DAS

Scheidingsmediation voor vaste prijzen


Jij en je partner willen scheiden. Eén ding weten jullie zeker: een gevecht in de rechtszaal willen jullie hoe dan ook voorkomen. Dat kan. Met scheidingsmediation van Flexx. Een ervaren mediator begeleidt jullie als onafhankelijke partij bij het maken van alle scheidingsafspraken. Voor een vast bedrag. En met onze landelijke dekking is er altijd een mediator bij jullie in de buurt. Ook 's avonds.


Wij zijn aangesloten bij:

KIES Coaching en MfN Registermediator

 

 

 

 

 

 

Kies jullie mediator

Bij Flexx van DAS bepaal je zelf hoe jullie scheiding eruit ziet. Onze mediators helpen jullie graag. Bovendien is het kennismakingsgesprek gratis. Samen nemen jullie alles door, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Of maak direct een kennismakingsafspraak. Wij kiezen dan de mediator die jullie het best kan helpen.

Kies jullie mediator

Hoe werkt scheidingshulp van Flexx?

Bij een scheiding spelen er veel emoties en belangen mee. Juist dan is het belangrijk om begeleid te worden door een onafhankelijke, neutrale mediator. Onze mediators zijn hierin gespecialiseerd, en kunnen jullie uitstekend helpen. Wat jullie situatie ook is.

Wat komt er bij kijken als jullie gaan scheiden

Wat komt er bij kijken als jullie gaan scheiden?

Jij en je partner gaan uit elkaar. Maar wat betekent dit voor jullie omgeving? Denk aan kinderen, een onderneming of als jullie op latere leeftijd willen scheiden. Wij hebben het voor jullie op een rij gezet.

Hoe werkt scheiden en wat moet je regelen?

Hoe werkt scheiden en wat moet je regelen?

Als je besluit dat jullie verder willen zonder je partner, hoe gaat het dan verder? Hoe ziet de echtscheidingsprocedure eruit als jullie de hulp inschakelen van een mediator? We hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Proces van mediation
Scheidingspapieren opstellen

In één sessie alle afspraken op papier zetten

Zijn jullie er samen al uit wat jullie scheidingsafspraken worden? In een eenmalige sessie checkt de mediator jullie afspraken op volledigheid, legt alles voor jullie vast en maakt het document definitief.

Scheidingspapieren opstellen
Schei­dings­hulp van Flexx wordt be­oor­deeld met ge­mid­deld een 8,1

Wij doen er alles aan om jullie scheiding goed te begeleiden. En dat wordt gezien. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 8,1.

Bekijk alle beoordelingen
In één ses­sie jul­lie af­spra­ken op pa­pier

Naast volledige mediation van 3 tot 5 sessies kunnen jullie bij Flexx van DAS ook in een sessie jullie afspraken laten vastleggen. Handig als jullie al afspraken hebben gemaakt, en deze alleen nog vast willen leggen.

Bereken direct jouw kinder- en partneralimentatie

Je wil niet verder met je partner, of je hebt samen al besloten om te scheiden. Nu wil je graag weten hoe je er straks financieel voor staat. Maak een indicatieve berekening volgens TREMA-normen.

Pas afspraken aan ná jullie scheiding. Wij helpen jullie graag.

Als je een tijdje geleden gescheiden bent, wijzigt vaak na een tijdje de situatie bij jou, je ex-partner of de kinderen. Onze mediators helpen jullie graag gemaakte afspraken aan te passen.