naar DAS.nl
De wereld is in beweging

Oude gewoontes worden doorbroken en alles wat vast zit, komt los. Je taxi is waar je hem nodig hebt, online is je winkel altijd open en je bank past in je broekzak. Wij geloven dat dit ook in de juridische wereld kan. Daarom maken wij het recht meer van nu, meer van iedereen en bovenal slimmer.

Stel je voor: je nieuwe auto heeft een defect, één van je klanten betaalt niet, of je staat op het punt om te gaan scheiden, maar je bent niet verzekerd? Dan is er Flexx van DAS. Stap voor stap bieden wij jou de beste rechtshulp door continu te werken aan slimme oplossingen. Wat je betaalt? Dat bepaal jij. Wij vragen een vast bedrag per oplossing en jij kiest wat je nodig hebt. Zo houd je de controle over wat je besteedt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Slim toch?

Dit is Flexx

Geen verzekering nodig

Juridische hulp nodig, maar niet verzekerd? Of valt jouw situatie buiten jouw dekking? Juist dan kun je bij Flexx van DAS terecht.

Betaal een vast bedrag

Je betaalt alleen voor de juridische hulp die je nodig hebt, voor een eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En heb je bij ons geen verrassingen achteraf.

Groot netwerk juristen

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ieder juridisch conflict. Zo is er altijd een jurist die jou kan helpen.

Bekijk onze oplossingen
Flexx is onderdeel van DAS

Bij Flexx van DAS heb je direct hulp van ervaren juristen. Juist als je niet verzekerd bent. Zo kun je altijd gebruikmaken van het grote en deskundige juristennetwerk van DAS.

Contact

Telefoonnummer
088 - 3279 875

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:30 uur

Wij bellen u terug
>