naar DAS.nl

Geen verzekering nodig

Altijd eenmalig, je blijft vrij

Direct hulp van een expert

Starten als ondernemer

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten dat je gaat ondernemen. Als ZZP'er of misschien wel samen met anderen in een BV. Ongeacht de vorm en het bedrijf dat je start, zijn er juridisch veel zaken die je goed moet regelen. Bijvoorbeeld om aansprakelijkheid en andere risico's te beperken en om afspraken tussen jouw bedrijf en klanten of werknemers goed vast te leggen. Wij helpen je graag op weg met de belangrijkste documenten. Wil je liever sparren met een jurist over jouw situatie?Ook dat kan!

Kies direct waar we jou mee kunnen helpen:

Juridische documenten

voorkom problemen

Beoordeling van je juridische kansen

Afspraken die op de juiste manier zijn vastgelegd geven duidelijkheid en voorkomen problemen. Laat daarom jouw documenten opstellen door een jurist.

  • Alle documenten die je nodig hebt
  • Beperk je risico's
  • Snel geleverd

Eenmalig

€ 599

Sparren met een jurist

In 30 minuten alle antwoorden!

Onderhandelen met de wederpartij

Als ondernemer kun je te maken krijgen met juridische vragen. Vragen die je het liefst snel even overlegt met een professional.

  • 30 minuten sparren
  • Direct duidelijkheid
  • Rustig vragen stellen zonder verplichtingen

Eenmalig

€ 69

Zo werkt Flexx van DAS voor ondernemers

Ondernemen betekent risico’s nemen. En dreigt het even spaak te lopen, dan is het fijn om te weten dat je kan rekenen op snelle juridische hulp. Juist als je daar niet voor verzekerd bent, staan onze Flexx-juristen voor je klaar. Voor een vast bedrag. Betalen per oplossing noemen we dat.

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1

On­ze er­va­ren ju­ris­ten staan al voor je klaar. Je hoeft ze al­leen nog maar even in te scha­ke­len.

Een juridische stap zetten, is nog nooit zo makkelijk geweest. Dit doe je eenvoudig online. Heb je jouw stap online besteld? Dan neemt jouw jurist de volgende werkdag al contact met je op. Liever telefonisch bestellen? Dat kan natuurlijk ook.


 

Bel ons voor meer informatie 


088 - 3279 827
ma t/m vr 08:30 - 17:30

Bel mij terug 


Bel mij terug

Meer juridische hulp voor ondernemers30 Minuten Jurist

Binnen 30 minuten antwoord op je belangrijkste vragen

Als ondernemer kun je te maken krijgen met juridische vragen. Vragen die je het liefst snel even overlegt met een professional. Met onze 30 minuten jurist heb je een half uur lang de tijd om telefonisch al je juridische vragen te stellen. 

Direct 30 minuten met een jurist bestellen > 

Juridische documenten

Laat je juridische documenten checken, opstellen of aanpassen

Gedoe en problemen voorkomen? Dan heb je documenten nodig die juridisch waterdicht én lekker duidelijk zijn. Onze juristen kunnen je bestaande juridische documenten checken, nieuwe opstellen of direct voor je aanpassen. 

Naar juridische documenten >

Wij scoren gemiddeld een 8,1

Wij scoren gemiddeld een 8,1

Wij doen er alles aan om jouw situatie goed op te lossen. En dat wordt gezien. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 8,1.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Je betaalt alleen wat je nodig hebt, voor een eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En heb je bij ons geen verrassingen achteraf.

Geen verzekering nodig

Geen verzekering nodig

Juridische hulp nodig, maar niet verzekerd? Of valt jouw situatie buiten jouw dekking? Juist dan kun je bij Flexx van DAS terecht. Slim, toch?

>