We merken dat er door het coronavirus veel vragen leven. Daarom zetten wij een aantal juridische vragen en antwoorden op een rij voor consumenten én ondernemers.

Bezoek onze speciale pagina over het coronavirus
naar DAS.nl

Sa­men­wer­kings­over­een­komst

Con­tro­le­ren en aan­pas­sen

Dit 2-in-1 product is er speciaal voor samenwerkingen tussen zakelijke partners. Naast dat een ervaren Flexx-jurist jouw bestaande samenwerkingsovereenkomst controleert, past hij deze ook direct aan op plekken waar hij verbetering ziet. Zo heb jij zekerheid van een optimale samenwerkingsovereenkomst volgens de laatste wetgeving.

 • Controleren én aanpassen in één pakket
 • Volledig volgens de laatste wetgeving
 • Zekerheid van een juridisch waterdicht document
€ 599,-
excl. BTW
of in 2 termijnen
€ 724,79 incl. BTW
Bestellen
 • Niet goed, geld terug
 • Jouw persoonlijke jurist
 • Betaal in termijnen
 • Betaal met iDeal
Zo gaan wij voor je aan de slag:
 1. Intakegesprek
  Binnen 1 werkdag na betaling

  1   Intakegesprek

  Het controleren van jouw samenwerkingsovereenkomst kun je direct online of telefonisch aanvragen. Je betaalt het bedrag via iDeal. Zodra we je betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om je te helpen. Deze neemt telefonisch contact met je op.

  Om de samenwerkingsovereenkomst te kunnen controleren en aanpassen, heeft de jurist zoveel mogelijk relevante informatie van je nodig. Hij stelt je meestal direct enkele vragen en vertelt je welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

  We berekenen bij het controleren en aanpassen van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 60 per extra pagina.

 2. Documenten opsturen

  2   Documenten opsturen

  In het intakegesprek heeft je jurist laten weten welke documenten en informatie je nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat je die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij jouw samenwerkingsovereenkomst doornemen en een goede inschatting maken van je situatie.

 3. Advies en concept
  Binnen 7 werkdagen na ontvangst documenten

  3   Advies en concept

  Advies

  Nadat de jurist alle informatie heeft bekeken, geeft de jurist advies over onder meer:

  • Of de samenwerkingsovereenkomst rechtsgeldig is
  • Welke verbeter- en aandachtspunten er zijn
  • Wat de bepalingen uit de samenwerkingsovereenkomst concreet voor je betekenen
  • Extra praktische tips

  Concept

  Nadat het advies met je telefonisch is besproken, past de jurist de overeenkomst voor je aan. Het concept legt de jurist aan je voor, zodat je kunt kijken of je akkoord bent met de wijzigingen en of je nog vragen hebt.

 4. Finale versie
  Binnen 2 werkdagen na terugkoppeling concept

  4   Finale versie

  Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor je aan en maakt daarmee het document definitief. Je ontvangt de overeenkomst via post of e-mail.

>