We merken dat er door het coronavirus veel vragen leven. Daarom zetten wij een aantal juridische vragen en antwoorden op een rij voor consumenten én ondernemers.

Bezoek onze speciale pagina over het coronavirus
naar DAS.nl

Sa­men­wer­kings­over­een­komst op­stel­len

Wanneer je gaat samenwerken met een zakelijke partij is het belangrijk om je afspraken vast te leggen in een samenwerkingsovereenkomst. Zo beschermt je je bedrijf optimaal. 

Onze ervaren juristen helpen je graag een samenwerkingsovereenkomst op te stellen die aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

 • Juridische zekerheid
 • Volgens de laatste wetgeving
 • Snel voor je geregeld
€ 599,-
excl. BTW
of in 2 termijnen
€ 724,79 incl. BTW
Bestellen
 • Hulp voor een vast bedrag
 • Je persoonlijke jurist
 • Direct geholpen
 • Betaal met iDeal
Zo gaan wij voor je aan de slag:
 1. Intakegesprek
  Binnen 1 werkdag na betaling

  1   Intakegesprek

  Het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst kun je direct online of telefonisch aanvragen. Je betaalt het bedrag via iDeal, waarbij je de keuze hebt om het in één keer te betalen of in twee termijnen. Zodra we je betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om je te helpen. Deze neemt telefonisch contact met je op.

  Wat is voor jou belangrijk om op te nemen in de samenwerkingsovereenkomst?
  Voor een samenwerkingsovereenkomst afgestemd op je situatie, wil je jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van je. Hij stelt je meestal direct enkele vragen en hij vertelt je welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

  We berekenen bij het opstellen van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 100 per extra pagina.

 2. Documenten opsturen
  Na het intakegesprek

  2   Documenten opsturen

  In het intakegesprek laat je jurist weten welke documenten en informatie je nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat je die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van je situatie en voor je aan de slag.

   

 3. Concept
  Binnen 7 werkdagen na ontvangst documenten

  3   Concept

  Aan de hand van alle informatie stelt de jurist de samenwerkingsovereenkomst voor je op. Helemaal afgestemd op jouw situatie.

  Voorleggen conceptdocument
  Vervolgens legt de jurist het conceptdocument aan je voor, zodat je kunt kijken of alles erin staat wat je erin wilt hebben, of je nog vragen hebt en of er nog wijzigingen nodig zijn.

   

 4. Finale versie
  Binnen 2 werkdagen na feedback concept

  4   Finale versie

  Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor je aan en maakt daarmee het document definitief.

  Delen van de samenwerkingsovereenkomst
  Je ontvangt de samenwerkingsovereenkomst via post of e-mail. Je hoeft het document dan alleen nog te ondertekenen met je zakelijke partner(s). 

   

>