naar DAS.nl

Ver­wer­kers­over­een­komst en Pri­va­cy sta­te­ment op­stel­len

Om te voldoen aan de AVG wetgeving stellen wij een privacyverklaring en verwerkersovereenkomst op de die aansluiten  bij je organisatie, niet alleen qua inhoud maar ook hoe je je relaties benadert. Onze juristen weten dat als geen ander.

 • Eigen jurist, goed resultaat
 • Volledig op maat gemaakt
 • €49 korting
€ 999,-
excl. BTW
of in 3 termijnen
€ 1.208,79 incl. BTW
Bestellen
 • Niet goed, geld terug
 • Uw persoonlijke jurist
 • Betaal in termijnen
 • Betaal met iDeal
Hoe gaan wij voor je aan de slag?
 1. Intakegesprek
  Binnen 1 werkdag na betaling

  1   Intakegesprek

  Het opstellen van je privacyverklaring en verwerkersovereenkomst kun je direct online of telefonisch aanvragen. Je betaalt het bedrag via iDeal, waarbij je de keuze hebt om het in één keer te betalen of in twee termijnen. Zodra we je betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om je te helpen. Deze neemt telefonisch contact met je op.

  Wat is voor jou belangrijk om op te nemen in de privacyverklaring en verwerkersovereenkomst?
  Voor een juiste privacyverklaring en verwerkersovereenkomst, afgestemd op jouw situatie, wil de jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van je. Hij stelt je meestal direct enkele vragen en hij vertelt je welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

  We berekenen bij het opstellen van een contract met meer dan 8 pagina's een meerprijs van € 100 per extra pagina.

 2. Documenten opsturen
  Na het intakegesprek

  2   Documenten opsturen

  In het intakegesprek laat de jurist weten welke documenten en informatie je nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat je die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van jouw situatie.

 3. Concept
  Binnen 7 werkdagen na ontvangst documenten

  3   Concept

  Aan de hand van de informatie stelt de jurist een privacyverklaring en verwerkersovereenkomst voor je op. Helemaal afgestemd op jouw situatie.

  Voorleggen conceptovereenkomst
  Vervolgens legt de jurist de conceptovereenkomst aan je voor, zodat je kunt kijken of alles erin staat wat je erin wilt hebben, of je nog vragen hebt en of er nog wijzigingen nodig zijn.

 4. Finale versie
  Binnen 2 werkdagen na feedback concept

  4   Finale versie

  Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor je aan en maakt daarmee de het document definitief.

  Akkoord met de definitieve privacyverklaring en verwerkersovereenkomst
  Je ontvangt de privacyverklaring en verwerkersovereenkomst via post of e-mail. Je hoeft alleen nog je akkoord te geven voor je het document kunt gaan gebruiken.

>