Juridische documenten

Laten opstellen, aanpassen of controleren door een jurist

Gedoe en problemen voorkomen? Dan heb je documenten nodig die juridisch waterdicht én lekker duidelijk zijn. Dit garandeert een soepele samenwerking met leveranciers, medewerkers en klanten.

Onze juristen staan voor je klaar. Zij kunnen je bestaande juridische documenten checken of nieuwe opstellen. Ook kunnen ze je adviseren over het beperken van risico’s. Zodat jij helemaal beschermd bent.

Met welk do­cu­ment kun­nen on­ze ju­ris­ten je hel­pen?
Arbeids- overeenkomst

Wil je een nieuwe werknemer in dienst nemen? Zorg dat de arbeids- overeenkomst juridisch klopt en dat alle afspraken correct worden vastgelegd.

Arbeidsovereenkomst
Algemene voorwaarden

Wanneer je zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om je betalings- leverings- en andere voorwaarden vast te leggen.

Algemene voorwaarden
Samenwerkings- overeenkomst

Wanneer je zaken gaat doen met een zakelijke partner is het belangrijk om je afspraken over de samenwerking vast te leggen in een overeenkomst.

Samenwerkingsovereenkomst
Overeenkomst van opdracht

Als freelancer aan de slag bij een bedrijf? Met een overeenkomst van opdracht beschrijf je de precieze opdracht en leg je de voorwaarden vast.

Overeenkomst van opdracht
Huurovereenkomst

Onder welke voorwaarden wil je een (bedrijfs)pand huren? Leg de afspraken vast in een juridisch waterdichte huurovereenkomst.

Huurovereenkomst
ZZP-modelovereenkomst

Nieuwe opdracht tussen opdrachtnemer en opdrachtgever? Leg jullie werkrelatie duidelijk vast in een zzp-modelovereenkomst.

ZZP-modelovereenkomst

Alle afspraken in 4 stappen op papier

Juridisch waterdicht en up-to-date volgens laatste wetgeving

Met een juridisch document bescherm je je bedrijf optimaal en werk je wel zo prettig. Maar een document goed invullen, is niet altijd eenvoudig. Onze juristen helpen je hier graag bij. In slechts 4 stappen zijn jouw bestaande documenten volledig gecontroleerd of stellen zij nieuwe documenten voor je op. Zo voorkom je conflicten en sta je juridisch sterker.

Suzanne Mollee

Door afspraken vast te leggen, voorkom je vaak de meeste problemen. Dat zie ik vaak genoeg gebeuren.

Suzanne Mollee
Flexx-jurist arbeidsrecht

Sandra van Beek

Met een juridisch document heb je altijd iets in handen waar je op terug kunt vallen, mocht het even spaak lopen.

Sandra van Beek
Flexx-jurist contractueel en onroerende zaken

Ramon van Lieshout

Juridische geschillen, je kunt ze maar beter voorkomen. Het is dan ook van belang tijdig je documenten te laten controleren en updaten.

Ramon van Lieshout
Flexx-jurist arbeidsrecht en onroerende zaken

Ook dit is Flexx van DAS
Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1

Wij scoren gemiddeld een 8,1

We doen er alles aan om jouw situatie goed op te lossen. En dat wordt gezien. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 8,1.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Je betaalt alleen wat je nodig hebt, voor een eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En heb je bij ons geen verrassingen achteraf.

Geen verzekering nodig

Geen verzekering nodig

Juridische hulp nodig, maar niet verzekerd? Of valt jouw situatie buiten jouw dekking? Juist dan kun je bij Flexx van DAS terecht. Slim, toch?