Waarmee kunnen we je helpen?

Onze juristen zitten al voor je klaar.

Schakel ze direct in Neem contact op

Zo werkt Flexx van DAS voor ondernemers

Ondernemen betekent risico’s nemen. En dreigt het even spaak te lopen, dan is het fijn om te weten dat je kan rekenen op snelle juridische hulp. Juist als je daar niet voor verzekerd bent, staan onze Flexx-juristen voor je klaar. Voor een vast bedrag. Betalen per oplossing noemen we dat.

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1

Juridische documenten

Laat je juridische documenten door ons controleren of opstellen

Gedoe en problemen voorkomen? Dan heb je documenten nodig die juridisch waterdicht én lekker duidelijk zijn. Onze juristen kunnen je bestaande juridische documenten checken of nieuwe opstellen.

Juridische documenten
30 Minuten Jurist

Binnen 30 minuten weet je precies waar je aan toe bent 

Als ondernemer kun je te maken krijgen met juridische vragen. Vragen die je het liefst snel even overlegt met een professional. Met onze 30 minuten jurist heb je een half uur lang de tijd om al je juridische vragen te stellen.

30 Minuten Jurist
Ook dit is Flexx van DAS
Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,1

Wij scoren gemiddeld een 8,1

We doen er alles aan om jouw situatie goed op te lossen. En dat wordt gezien. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 8,1.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Je betaalt alleen wat je nodig hebt, voor een eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En heb je bij ons geen verrassingen achteraf.

Geen verzekering nodig

Geen verzekering nodig

Juridische hulp nodig, maar niet verzekerd? Of valt jouw situatie buiten jouw dekking? Juist dan kun je bij Flexx van DAS terecht. Slim, toch?