naar DAS.nl
Wonen

Wonen

Op televisie zie je vaak genoeg programma’s over slecht uitgevoerde verbouwingen of bonje met de buren. Dat overkomt altijd een ander, dacht je. Maar ook bij jou kan er een discussie met je buren of aannemer ontstaan waar je niet meer samen uit komt. Onze juristen helpen je graag om deze problemen op te lossen.

De meest voorkomende conflicten bij wonen

Conflict met je buren

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Maar soms is er bonje. Je buren plaatsen bijvoorbeeld een te hoge schutting, laten planten verwilderen of er is onenigheid over de erfgrens.

Alles over buren

Conflict met je huurder

Je verhuurt een woonruimte, maar jouw huurder gedraagt zich niet. De huur wordt niet op tijd betaald, je huurder zorgt voor overlast, of je wil de woning zelf gebruiken. Wat zijn jouw rechten?

Alles over huurders

Conflict met je verhuurder

Je hebt de huur opgezegd, en nu weigert je verhuurder de borg terug te betalen. Terwijl je alles netjes hebt achtergelaten. Wanneer heb je recht op terugbetaling van de borg?

Alles over verhuurders

Conflict bij je nieuwe huis

Je hebt pas een nieuw huis gekocht. Een droom die uitkomt. Maar bij het klussen en verhuizen wordt die droom een nachtmerrie. Wat kun je nu doen?

Alles over nieuwbouw

Conflict met je aannemer

Je hebt je huis laten verbouwen, maar de aannemer heeft slecht werk geleverd. Nu geeft de aannemer niet thuis. Maar in je recht staan, is niet hetzelfde als je recht krijgen.

Alles over aannemers
Ook dit is Flexx van DAS
Groot en deskundig netwerk

Groot en deskundig netwerk van juristen
Onze juristen zijn gespecialiseerd in bijna ieder juridisch conflict. Zo is er meestal een jurist die jou kan helpen.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Vaste prijzen, dus geen verrassingen achteraf
Wij vragen een eenmalig en vast bedrag per oplossing. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en heb je geen verrassingen achteraf.

Je betaalt alleen voor hulp die jij nodig hebt

Alleen betalen voor hulp die jij nodig hebt
Wij adviseren je graag welke stappen je kunt nemen. Welke stappen je wil nemen, bepaal je helemaal zelf.