naar DAS.nl
Werk en Inkomen

Werk en Inkomen

Juridische conflicten op het gebied van werk of inkomen zijn vervelend en kunnen je behoorlijk onzeker maken. Dan is het fijn om een ervaren jurist naast je te hebben die het voor je opneemt. En die bovendien expert is in oplossen van dit soort situaties. Wij doen er alles aan dat jij krijgt waar je recht op hebt.

De meest voorkomende conflicten bij werk en inkomen

Conflict over je salaris

Je werkt niet voor niets. Als je salaris niet of maar voor een deel wordt uitbetaald, is dat niet fijn. En als je ernaar vraagt bij je werkgever krijg je geen of geen bevredigend antwoord. Maar kan dat zomaar?

Alles over salaris

Conflict over je contract

Je werkgever wil afwijken van je arbeidscontract. Bijvoorbeeld om andere afspraken te maken over je functie, standplaats of salaris. Dit mag niet zomaar, maar er zijn wel uitzonderingen.

Alles over contracten

Conflict over verlof

Je hebt vakantie of verlof aangevraagd, maar je werkgever weigert je verzoek. Maar je hebt recht op verlof, toch? Of mag je werkgever jouw verzoek weigeren? Er zijn namelijk uitzonderingen.

Alles over verlof

Officiële waarschuwing

Je werkgever geeft in een officiƫle waarschuwing dat hij bepaald gedrag van jou niet accepteert. Deze waarschuwing komt in je personeelsdossier. Neem dit dus serieus.

Alles over waarschuwingen

Conflict over ziekte

Je hebt je ziekgemeld en kunt niet werken. Nu blijkt je werkgever je salaris voor een deel of zelfs helemaal niet uit te betalen. Toch is je werkgever wettelijk verplicht om je minimaal 70% van je loon door te betalen.

Alles over ziekte

Conflict over re-integratie

Je wil wel weer aan het werk, alleen de gesprekken hierover met je werkgever verlopen verre van soepel. Hoe kun je dit veranderen?

Alles over re-integratie
Ook dit is Flexx van DAS
Groot en deskundig netwerk

Groot en deskundig netwerk van juristen
Onze juristen zijn gespecialiseerd in bijna ieder juridisch conflict. Zo is er meestal een jurist die jou kan helpen.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Vaste prijzen, dus geen verrassingen achteraf
Wij vragen een eenmalig en vast bedrag per oplossing. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en heb je geen verrassingen achteraf.

Je betaalt alleen voor hulp die jij nodig hebt

Alleen betalen voor hulp die jij nodig hebt
Wij adviseren je graag welke stappen je kunt nemen. Welke stappen je wil nemen, bepaal je helemaal zelf.