We merken dat er door het coronavirus veel vragen leven. Daarom zetten wij een aantal juridische vragen en antwoorden op een rij voor consumenten én ondernemers.

Bezoek onze speciale pagina over het coronavirus
naar DAS.nl

Geen verzekering nodig

Vaste en scherpe tarieven

Eigen specialist, goed resultaat


Werk en Inkomen

Juridische conflicten op het gebied van werk of inkomen zijn vervelend en kunnen je behoorlijk onzeker maken. Dan is het fijn om een ervaren jurist naast je te hebben die het voor je opneemt. En die bovendien expert is in oplossen van dit soort situaties. Wij doen er alles aan dat jij krijgt waar je recht op hebt.

De meest voorkomende conflicten bij werk en inkomen

Conflict over je salaris

Je werkt niet voor niets. Als je salaris niet of maar voor een deel wordt uitbetaald, is dat niet fijn. En als je ernaar vraagt bij je werkgever krijg je geen of geen bevredigend antwoord. Maar kan dat zomaar?

Alles over je salaris
Conflict over je contract

Je werkgever wil afwijken van je arbeidscontract. Bijvoorbeeld om andere afspraken te maken over je functie, standplaats of salaris. Dit mag niet zomaar, maar er zijn wel uitzonderingen.

Alles over je contract

Een stap dichterbij jouw oplossing

Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw oplossing. Samen checken we jouw rechtspositie en slagingskans hoe we jouw conflict kunnen oplossen. Daarna zetten we juridische stappen. Welke dat zijn, bepaal je zelf.

Bekijk onze oplossingen
Conflict over verlof

Je hebt vakantie of verlof aangevraagd, maar je werkgever weigert je verzoek. Maar je hebt recht op verlof, toch? Of mag je werkgever jouw verzoek weigeren? Er zijn namelijk uitzonderingen.

Alles over verlof
Conflict over re-integratie

Je wil wel weer aan het werk, alleen de gesprekken hierover met je werkgever verlopen verre van soepel. Hoe kun je dit veranderen?

Alles over re-integratie
Officiële waarschuwing

Je werkgever geeft in een officiële waarschuwing dat hij bepaald gedrag van jou niet accepteert. Deze waarschuwing komt in je personeelsdossier. Neem dit dus serieus.

Alles over waarschuwingen
Klan­t­er­va­rin­gen

"Ik heb een prettige samenwerking ervaren."
A.H.
Ravels (België)

 


"Duidelijke en zeer snelle hulp. Goede terugkoppeling en zeer vriendelijk. Je hoopt het nooit meer nodig te hebben maar ik zal zeker weer gebruik maken van jullie organisatie."
F.M.
Almere

 


"Duidelijkheid en vakkennis ervaren in een mijn lastige zaak, met een positief eindresultaat. Betaling van achterstallig loon en de juridische kosten. Directe benadering van de tegenpartij en ondersteuning naar mij toe. Goede contacten en snelle acties."
P.T.
Broek op Langedijk

 

Ook dit is Flexx van DAS
Groot en deskundig netwerk

Geen verzekering nodig, onze juristen staan voor je klaar
Onze juristen zijn gespecialiseerd in bijna ieder juridisch conflict. Zo is er meestal een jurist die jou kan helpen.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Vaste en scherpe tarieven, geen verrassingen achteraf
Wij vragen een eenmalig en vast bedrag per oplossing. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en heb je geen verrassingen achteraf.

Je betaalt alleen voor hulp die jij nodig hebt

Geen getreuzel, we gaan meteen voor je aan de slag
Wij adviseren je graag welke stappen je kunt nemen. Welke stappen je wil nemen, bepaal je helemaal zelf.

>