naar DAS.nl
Aankopen en Geld

Aankopen en Geld

Je hebt een product of dienst gekocht, maar wat je vervolgens geleverd krijgt voldoet niet aan je verwachtingen. Je hebt er een tijdje op moeten wachten, maar niet hier op. Onze juristen hebben vaker met dit bijltje gehakt, en kunnen jou dan ook als geen ander hierin bijstaan. Zodat jij krijgt wat je wél had willen hebben.

De meest voorkomende conflicten bij aankopen en geld

Conflict over je aankoop

Je hebt een product gekocht, maar het is verkeerd of stuk geleverd. Je mag verwachten dat het product onbeschadigd is en voldoet aan de eigenschappen waarvan jou is gezegd dat je ermee kunt doen.

Alles over aankopen

Conflict over een lening

Volgens je bank heb je een betalingsachterstand op een lening. Of je bank wil je lening zelfs beëindigen. Een conflict met de bank los je het liefst zo snel mogelijk op. Maar hoe doe je dit?

Alles over leningen

Conflict met de dealer of garage

Kort nadat je een auto hebt gekocht, merk je dat er iets mis is. Onderdelen hebben hun beste tijd gehad of de kilometerstand blijkt teruggedraaid te zijn. Gebreken die je tijdens de proefrit niet hebt kunnen zien.

Alles over auto's met gebreken

Conflict met je verzekeraar

Stel je dient een claim in bij je verzekeraar, maar die weigert jou uit te betalen. Je leest de polisvoorwaarden er nog eens op na, en volgens jou heb je gewoon recht op vergoeding. Sta je dan in je recht?

Alles over verzekeraars
Ook dit is Flexx van DAS
Groot en deskundig netwerk

Groot en deskundig netwerk van juristen
Onze juristen zijn gespecialiseerd in bijna ieder juridisch conflict. Zo is er meestal een jurist die jou kan helpen.

Altijd een vast bedrag, geen verrassingen achteraf

Vaste prijzen, dus geen verrassingen achteraf
Wij vragen een eenmalig en vast bedrag per oplossing. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en heb je geen verrassingen achteraf.

Je betaalt alleen voor hulp die jij nodig hebt

Alleen betalen voor hulp die jij nodig hebt
Wij adviseren je graag welke stappen je kunt nemen. Welke stappen je wil nemen, bepaal je helemaal zelf.